Львівським школам рекомендують розпочати зимові канікули з 6 січня

3159 0
Освітні заклади формують структуру свого навчального процесу самостійно.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Управління освіти Львівської міськради рекомендувало розпочати зимові канікули у школах з 6 січня. Однак, за словами керівниці управління Зоряни Довганик, навчальні заклади формують структуру свого навчального процесу самостійно.

«Станом на зараз 100 шкіл матимуть навчання до 5 січня включно, а на навчання в такому разі вийдуть 25 січня. 17 навчальних закладів мають іншу структуру процесу, тому деякі з них завершують навчання 30 чи 31 грудня. Також є школи, де будуть навчатися до 25 грудня. Другий семестр у деяких розпочнеться з понеділка, 11 січня, в онлайн-режимі», – каже вона у коментарі Tvoemisto.tv.

Читайте також: В Україні розроблять нову освітню програму для середньої школи

Окрім цього, – додає Зоряна Довганик, – протягом першого семестру навчального року у Львові не було таких шкіл, які б повністю призупинили навчання внаслідок спалаху коронавірусної хвороби. Є окремі класи (28 у 17 школах міста), що через захворювання у вчителів чи учнів змушені були закритися та перейти на дистанційне навчання.

Нагадаємо, що з 8 по 24 січня включно Камбін запроваджує локдаун. Відповідно до рішення, забороняється відвідування закладів освіти будь-якої форми власності, окрім дитячих садків. Детальніше про те, що буде працювати, а що – ні, читайте за посиланням

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!