Львівським школярам англійську викладатимуть носії мов: де та коли?

5849 1
Цьогоріч у Львові впродовж трьох тижнів школярі матимуть нагоду покращити свої знання із англійської мови безпосередньо у носіїв мов. Так, у місті діятимуть шість мовних шкіл, серед них і Go Global. Світлана Матис, методист у навчально-методичному центрі освіти міста Львова розповіла у коментарі Tvoemisto.tv при яких школах діятимуть мовні табори, як у них потрапити та вартість навчання.
фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

фото: news.ub.ua, zhyttia-prekrasne.com, 12mis.kernpro.info

За словами Світлани Матис, місто цьогоріч вперше долучилось до програми літніх мовних таборів Go Global, їх буде у місті два. Також у Львові передбачено ще чотири мовних табори. Всі вони розраховані  для школярів 4-6 класів, тобто 10 -13 роківДолучитись до табору може кожен, а саме навчання є безкоштовним.

«Єдине батькам доведеться сплатити за дворазове харчування дітей. Адже школярі перебуватимуть на навчанні із 9:30 до 15:30 год. У всіх таборах ціна за обід повинна бути однаковою, ми встановили, що ціна не повинна перевищувати 30 гривень», - розповідає Світлана Матис.

Мовні табори діятимуть у всіх районах міста. Викладатимуть у них п’ять мов: англійську, французьку, німецьку, іспанську та польську.

За словами Світлани Матис, дитина сама може вибрати, яку мову буде вивчати, для цього потрібно своє бажання вказати у заявці.

Зокрема, мовні табори діятимуть:

  • У Середній загальноосвітній школі № 65 (Залізничний район)
  • У школі-гімназії міжнародних відносин ім. В. Стуса (Франківський район)
  • У львівській гімназії «Престиж» (Шевченківський район)
  • У НВК школа- гімназія «Галицька» (Галицький район)
  • У Середні школі «Лідер» (Личаківський район)
  • НВК школі-садок «Софія» (Сихівський район)

 

У двох з них (школі-гімназії міжнародних відносин ім. В. Стуса та НВК школа- гімназія «Галицька») діятимуть табори Go Global, тобто навчання викладатимуть носії мов.

Читайте також: В Україні запускають літні англомовні табори Go Global. Шукають волонтерів

«Ми вже маємо двох американців, які погодились проводити навчання. Проте, шукаємо ще, щоб задіяти більше шкіл», - пояснює Світлана Матис.

Для того щоб податись на мовний табір необхідно заповнити заявку для участі, яку повинна розмістити на сайті кожна школа.

 

 

Розмовляла Мар’яна Федина


Читайте також:
26 Квітня, 2016 13:44
Таня Ідея гарна. Яким буде її втілення безпосередньо на місцях - побачимо. Ще вказані лише англомовні табори, а решта-? Харчування: загалом щодня дитина скажімо 5-го класу перебуває в школі від 8.30 до 15.10 орієнтовно. До їдальні ідуть один раз. А влітку діти частіше хочуть їсти ? І де взнавати інфо детальніше?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!