Львівським школярам можуть змінити умови безкоштовного проїзду

2174 0
Школярів не возитимуть безкоштовно у період літніх канікул.
Фото: volynnews.com

Фото: volynnews.com

У Львові пропонують змінити умови безкоштовного проїзду школярів у громадському транспорті. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Відтак, сьогодні, 17 травня, на пленарному засіданні міської ради розглядатимуть ухвалу, згідно з якою учні львівських шкіл зможуть їздити у громадському транспорті міста, як і раніше, безкоштовно. Втім, у електротранспорті безкоштовний проїзд діятиме впродовж року, а у автобусах — окрім періоду літніх канікул.

«Виникають різночитання у цих ухвалах стосовно канікул, бо кожна школа може встановлювати їх в різний час, і лише літні канікули є у всіх однаково», — пояснила керівниця юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Наступного тижня у Львові підпишуть угоди про закупівлю 150-ти автобусів

Нагадаємо, 19 квітня у Львові ухвалили безкоштовний проїзд для школярів у міських автобусах, трамваях та тролейбусах. Раніше міська рада затвердила пільговий проїзд для школярів зі знижкою 50%.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!