Львівським школярам пропонують у грі повчитись управляти містом

2030 0
В процесі гри учні вивчать основні показники соціально-економічного розвитку міста, розвинуть навички ефективної комунікації, роботи в команді та прийняття рішень.
Фото: vikna.if.ua, osvita.ua, ucu.edu.ua, ks.ridna.ua

Фото: vikna.if.ua, osvita.ua, ucu.edu.ua, ks.ridna.ua

У Львівській міській раді вирішили запропонувати школярам участь у турнірі з навчальної симуляційної гри «М.Е.Р». Метою даної гри є ознайомлення учнів старших класів в динамічний та інтерактивний спосіб з основними сценаріями взаємодії між владою, освітою, культурою, бізнесом та громадським середовищем міста.

Читайте також: У Львові батьки обурені наміром перенести зимові канікули

«Учасники гри, будуть розподілені на команди, що представлятимуть основні функції життя міста: владу, бізнес, освіту, культуру, громадський сектор. Кожна команда розвиватиме свою структуру, взаємодіючи з іншими учасниками та впливаючи на розвиток міста в цілому», – розповів Максим Коляда, викладач кафедри психології УКУ, розробник навчальної симуляційної гри М.Е.Р.

Читайте також: Батьки знатимуть, на що витрачає гроші школа

Реєстрація учасників розпочнеться з 1 вересня 2015 року.

Читайте також: Львівські школи готуються до початку навчання: що вже зробили?

Початок проведення турніру запланований у вересні. Турнір відбуватиметься в два етапи. В першому етапі змагатимуться команди, які формуватимуться як з окремих груп школярів, так і окремі команди від шкіл з кожного району міста. В другому етапі за перемогу позмагаються 6 команд, які перемогли у першому етапі.

Читайте також: Збери дитину до школи. Львів’ян закликають допомогти сім’ям Героїв

У міській раді вважають, що ця гра допоможе школярам побачити наближений до реального процес прийняття рішення, навчаться обговорювати ідеї та шукати шляхи їх втілення, вирішувати проблеми та ставити цілі і їх досягати, а також працювати у команді.

Читайте також: У яких школах Львова відкриють класи для особливих дітей

За інформацією прес-служби Львівської міської ради.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!