Львівським спортсменам виділять стипендії. Як отримати

1571 0
На виконання розпорядження Львівського міського голови управління молоді, сім’ї та спорту оголошує прийом заяв на отримання грошової винагороди вихованцями спортивних федерацій, спортивних товариств, клубів, організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львова, а також їх тренерами з усіх видів спорту, що визнані в Україні. Обов’язковою умовою для отримання стипендії є здобуття спортсменом у 2014 році, 1-3 місця на Чемпіонатах України, Європи та Світу.

Управління молоді, сім’ї та спорту прийматиме заяви до 25 березня 2015 року.

До заяв необхідно долучити наступні документи:

 - копію підтверджуючих документів, які засвідчують те, що спортсмен у 2014 році став переможцем або призером (1-3 місця) на Чемпіонатах України, Європи та Світу (копії дипломів, грамот або протоколів змагань)

 - завірену копію паспорта (1,2 та 11 сторінки);

 - завірену копію ідентифікаційного коду.

Заяву необхідно скеровувати на ім’я міського голови Львова. Весь пакет документів потрібно подати в Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться за адресою пл. Ринок, 1 (вхід з бічної сторони Ратуші).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!