Львівським водіям рекомендують утриматися від поїздок

2000 0
На 6-9 січня у Львові прогнозують значне зниження температури та ожеледицю на дорогах. Водіїв застерігають: варто залишати власний транспорт вдома, а якщо все ж таки виїжджати на дороги, то бути максимально обережними й дотримуватися рекомендацій при русі за ускладнених погодних умов.
Фото: avtosovet.com.ua

Фото: avtosovet.com.ua

"При ожеледиці водіям треба бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, вмикати фари", - інформує Управління з питань надзвичайних ситуацій ти цивільного захисту населення ЛМР. Тут рекомендують за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а водіїв великогабаритного транспорту при погіршенні погодних умов – об’їжджати Львів, адже він часто спричиняє обмеження руху.

Читайте також: На дорогах Львова – ожеледиця. 7 порад для водіїв

Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Крім того, водіїв просять не залишати автомобілі на проїзній частині та недозволених місцях, аби не заважати техніці чистити дороги.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!