Львівським волонтерам, що відправляють їжу на фронт, критично бракує хліба і випічки

3850 0
Штаб працює цілодобово – приймає і видає допомогу переселенцям та військовим, а також координує роботу волонтерів.
Фото: Олександр Хоменко

Фото: Олександр Хоменко

Волонтери гуманітарного штабу допомоги населенню та військовим, який діє у Львівському палаці мистецтв на вул. Коперника, 17, просять львів’ян приносити різноманітну випічку та хліб. Також не вистачає соди, олії, круп та борошна. 

Як повідомляють у штабі, окрім продуктів харчування, також є потреба у побутовій хімії та господарських предметах. Потрібні засоби для миття туалетів, господарське мило, дитяче тверде мило, піна для гоління, пральні порошки в малих упаковках, пакети для сміття, будівельні мішки та рукавиці, швабри, віники, сміттярки.

Читайте також: Тримаємось єдності. 5 важливих підказок для волонтерів та біженців

Із усіма питаннями та уточненнями можна звертатися за телефоном: 098 94 16 236. Штаб працює цілодобово – приймає і видає допомогу переселенцям та військовим, а також координує роботу волонтерів.

Нагадаємо, що гуманітарний штаб у Палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17 розпочав роботу відразу після повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Фоторепортаж звідти дивіться тут.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!