Львівськими вулицями проїхав парад трамваїв. Відео, фото

4886 2
У місті святкують 125-річчя львівського електричного трамвая.
Фото: Наталія Козак

Фото: Наталія Козак

У старому трамвайному депо на вул. Вітовського у Львові з 31 травня працювала виставка трамваїв до 125-річчя львівського електричного трамвая. Приблизно о 17:15 всі трамваї вирушили святковим парадом по вул Вітовського, Франка, Підвальній, Дорошенка, Бандери, Городоцькій. Потім на площі Ринок всі трамваї зробили зупинку на 10 хвилин та поїхали далі.

Серед історичних трамваїв можна побачити Sanok SW1 1906 року виготовлення (але до Львова приїхав лише виготовлений 1943-го року з Тарнова), Gotha T59 1960 року виготовлення, Tatra T4 1979 року випуску, а серед сучасних — Tatra KT4 SU, Tatra KT4 DM,  Electron T3 L443.

Фото Наталії Козак


Читайте також:
4 Червня, 2019 23:36
Максим Доброго дня організатори та активісти, чи можна створити для гостей міста та жителів Львова в старому трамвайному депо на вулиці Вітовського в тій частині ангару, де є під'їзна трамвайна колія, постійно діючу виставку-музей та прокат історичних вагонів трамваїв Львова, що були на параді трамваїв на 125-річчя трамваю Львова? Чи можна винести дане питання на публічне обговорення громадськості?
4 Червня, 2019 23:19
Максим Доброго дня організатори та активісти, чи можна створити для гостей міста та жителів Львова, в тій частині ангару, де є під'їзна трамвайна колія, постійно діючу виставку-музей та прокат історичних вагонів трамваїв Львова, що були на параді трамваїв на 125-річчя трамваю Львова? Чи можна винести дане питання на публічне обговорення громадськості?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!