Куди найчастіше літали львів'яни у січні. ТОП-5 авіанапрямків

3339 0
У січні 2017-го року львівський аеропорт прийняв вдвічі більше пасажирів, ніж за той самий період у минулому році. Оприлюднили також і перелік напрямків, куди найчастіше відправлялися літаки зі Львова.
фото: inquisitr.com

фото: inquisitr.com

Найпопулярнішими напрямками за пасажиропотоком стали Стамбул (SAW, IST), Бориспіль (KBP), Варшава, Хургада та Мінськ. Загальна кількість рейсів у січні становила 715, з них – 559 міжнародних і 156 внутрішніх.

У міністерстві також назвали ТОП-5 напрямків за кількістю рейсів. Серед них: Стамбул (SAW, IST), Варшава, Бориспіль (KBP), Мінськ і Мюнхен. Найбільшу кількість пасажирів перевезли авіакомпанії МАУ, LOT Polish Airlines, Pegasus Airlines, Belavia і Азур Ейр Україна. 

Читайте також: Львівський аеропорт іде на зліт. Як місту залучити авіакомпанії 

За результатами діяльності Львівського аеропорту ім. Данила Галицького, у січні 2017-го року авіаперевезеннями скористалися 58,5 тис. пасажирів, що на 55,2% більше, ніж аналогічного періоду минулого року (37,7 тис. пасажирів). На внутрішніх рейсах було перевезено 12,3 тис. людей (21%), а на міжнародних – 46,2 тис. (79%), – повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

Читайте також: США та лоукостери. Директорка Львівського аеропорту поділилася стратегією

Нагадаємо, від 13-го квітня угорський лоукостер Wizz Air повертається до Львова і виконуватиме регулярні польоти до Вроцлава. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!