Львівський аеропорт почав виконувати вантажні перевезення. Фото

3056 0
Перевозить вантажі літак-кінозірка, що брав участь у зйомці фільму із Сильвестром Сталлоне.
Фото: ДП Міжнародний аеропорт "Львів"

Фото: ДП Міжнародний аеропорт "Львів"

Наприкінці серпня ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького розпочав виконання вантажних перевезень. Наразі вони виконуються в тестовому режимі, але в перспективі мають стати регулярними. Про це повідомляє пресслужба аеропорту «Львів».

«Це окремий напрямок діяльності аеропорту, який свідчить про досягнення високого рівня розвитку. Партнером аеропорту «Львів» у цій справі стала авіакомпанія «Елерон» та «Нова пошта», – говорить директорка аеропорту Тетяна Романовська.

Перші рейси відбулися за маршрутом Київ – Львів – Київ, а 4-5 вересня – у напрямку Львів – Дніпро – Львів. Далі планується сполучення з іншими містами-мільйонниками України: Одесою і Харковом. Також в планах поширити послугу на інші міста Східної і Західної України з гарантованою доставкою на наступний день.

«Ми стаємо хабовим центром не лише для пасажирських перевезень, а й для вантажних! Це неймовірно! Дякую партнерам за довіру до львівського летовища. Ми таки ростемо і саме прийшов час для розвитку вантажних перевезень», – говорить Тетяна Романовська.

Перевезення здійснюються літаком Ан-26 з реєстраційним номером UR-CSK української транспортної авіакомпанії «Елерон». Це повітряне судно стало відомим завдяки лівреї, що її отримало під час зйомок в голлівудському блокбастері «Нестримні» (The Expendables) зі Сильвестром Сталлоне та плеядою інших зірок в головних ролях.

У пресслужбі аеропорту нагадують, що 101 рік тому – у 1918 році – аеропорт Львова увійшов у маршрут першої у світі авіаційної пошти, що сполучала Відень та Київ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!