Львівський аеропорт пропонують передати у комунальну власність

2133 0
Директора аеропорту також виступила проти передачі летовища у концесію.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Міська рада Львова звернулася до прем’єрміністра та Мінінфраструктури України з проханням не передавати Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького у концесію.

Читайте також: Як зміниться львівський аеропорт до 2022 року

Депутати під час пленарного засідання закликали уряд не приймати поспішних висновків та, якщо аеропорт є тягарем для держави, передати його у комунальну власність Львова.

Додамо, що про концесію львівського аеропорту говорять уже не перший рік. А днями під час Першого інвестиційного форуму RE: THINK. Invest in Ukraine у Маріуполі міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив про намір передати аеропорт приватним інвесторам. Після цього директорка аеропорту Тетяна Романовська в ефірі програми «Інші» на телеканалі «Перший Західний» заявила, що категорично проти передачі летовища у концесію, адже останніми роками в аеропорту фіксують значний приріст пасажирів.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Нагадаємо, торік львівський аеропорт перевіз 1,5 млн пасажирів і збільшив пасажиропотік на 48%.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!