Політична реклама

Львівський аеропорт припинив рейси "Аеросвіту"

1213 0
Через невиконання авіаперевізником «Аеросвіт» фінансових зобов'язань перед Міжнародним аеропортом «Львів» імені Данила Галицького було прийнято рішення про призупинення обслуговування рейсів боржника до відновлення фінансової дисципліни».

Про це повідомляє ZAXID.NET, посилаючись на відділ маркетингу ДП "МА "Львів" ім.Данила Галицького.

«Надаючи послуги з реєстрації пасажирів та обслуговування рейсів, аеропорт сумлінно виконує зобов'язання перед всіма авіаперевізниками.

Нам прикро, що через невиконання умов чинних договорів авіакомпанією «Аеросвіт» пасажири змушені відчути тимчасові незручності та сподіваємось на те, що перевізник найближчим часом погасить заборгованість перед аеропортом та сприятиме подальшому спільному співробітництву та партнерським відносинам», – зазначили у відділі маркетингу аеропорту .

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!