Львівський аеропорт розпочав міжнародні вантажні перевезення незвичним літаком. Фото

3276 0
Перший рейс виконали до Риги.
Фото: Юра Танчин/Львівський аеропорт

Фото: Юра Танчин/Львівський аеропорт

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького від учора, 3 квітня, запустив програму міжнародних вантажних перевезень. Про це повідомляє пресслужба аеропорту.

Перший рейс відбувся за маршрутом Львів – Рига – Львів. Вантаж компанії «Укрпошта» перевозив літак Ан-26 української транспортної авіакомпанії «Елерон», відомий завдяки лівреї, що отримав під час зйомок в голлівудському блокбастері «Нестримні» (The Expendables) зі Сильвестром Сталлоне та іншими голівудськими зірками в головних ролях.

Вантажні перевезення – окремий напрямок діяльності аеропорту. Минулого року перевезення здійснювали за маршрутом Київ – Львів – Київ, Львів – Дніпро – Львів. У аеропорту сподіваються розширити і міжнародну програму.

На летовищі додають, що у 1918 році аеропорт Львова увійшов у маршрут першої у світі авіаційної пошти, що сполучала Відень та Київ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!