Львівський аеропорт увійшов у трійку лідерів за кількістю польотів

2393 0
За минулий рік в аеропорту «Львів» здійснили 9 850 польотів.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Данила Галицького посів третє місце в рейтингу аеропортів, які здійснили найбільшу кількість злетів і посадок упродовж 2020 року, повідомляє Украерорух у своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: «Ми мусимо почати все з нуля». Як живе львівський аеропорт у час пандемії

На першому місці, а отже найзавантаженішим за минулий рік був міжнародний аеропорт «Бориспіль». Він здійснив 47 524 польоти.

На другому місці – міжнародний аеропорт «Київ» ім. Ігоря Сікорського («Жуляни»). Тут зафіксували 12 805 польотів. А замикає топ-3 аеропорт «Львів», де здійснили 9 850 польотів.

Читайте також: Львівський аеропорт, попри пандемію Covid-19, вийшов на беззбитковість

Далі у топ-10 увійшли аеропорти Одеси, Харкова, Дніпропетровська, Полтави, Запоріжжя, Херсона та Івано-Франківська.

Загалом, у 2020 р. в Україні було здійснено 21 102 внутрішні польоти, що на 31,5 % менше, ніж за попередній рік, 68 870 міжнародних польотів (-57,7 %) та 52 075 транзитних польотів (-63,2 %).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!