Львівський аеропорт планує відкрити рейси до США, Франції, Канади та Португалії

9687 0
Найбільш затребуваними напрямками серед пасажирів є Чикаго, Нью-Йорк, Торонто, Вашингтон, Париж та Лісабон.
фото: lwo.aero

фото: lwo.aero

Під час заходів до Міжнародного дня туризму, що відбувалися у львівському аеропорту, директорка летовища Тетяна Романовська повідомила про затребувані напрямки та переговори з українськими й міжнародними авіакомпаніями, повідомляє прес-служба львівського аеропорту. 

Читайте також: В аеропорту «Львів» можуть побудувати новий термінал

«Найбільш затребуваними напрямками для пасажирів нашого аеропорту є рейси у Чикаго, Нью-Йорк, Торонто, Вашингтон. Це ті завдання, над якими вся наша команда зараз дуже наполегливо працює. Ведемо активні переговори як з МАУ, так і з іноземними авіакомпаніями. Також гарний показник демонструє Париж, який має потенціал відкриття 2-3 рейсів у тиждень. Варто відзначити й попит на рейси у Португалію, зокрема Лісабон», — розповіла Тетяна Романовська.

За її словами, упродовж двох років Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького отримав приріст у мільйон пасажирів.

«Якщо у 2015 році було 738 тис. пасажирів, то цього року очікуємо 1 млн 700 тис. А на наступний рік планується 2,2 млн. А це фактично приріст у 0,5 млн щорічно», — додала керівниця аеропорту.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Нагадаємо, 30 жовтня зі Львова вилетить перший літак ірландського лоукостера Ryanair, який виконуватиме рейси до Варшави, Кракова, Дюссельдорфа, Меммінгена та Лондона. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!