Львівський аеропорт запрошує на плейн-спотінг

10619 3
У п’ятницю, 5 червня, Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького надасть можливість професійним фотографам та плейн-спотерам зробити світлини літаків в момент злету та приземлення, зафільмувати роботу перонної техніки та взяти участь у конкурсі фотографій.
фото: facebook.com, gazeta.lviv.ua

фото: facebook.com, gazeta.lviv.ua

«Ви захоплюєтесь плейн-спотінгом? Професійно займаєтесь фотографією? Ви затамовуєте подих від вигляду «залізного птаха» у небі? Ви маєте бажання сфотографувати сакральні моменти злету та посадки літаків? Тоді ласкаво просимо до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького» - запрошуює всіх закоханих у небо адміністрація Львівського летовища.
Саме з перону Львівського летовища учасники матимуть змогу сфотографувати злети і посадки повітряних суден, перонну техніку в роботі та взяти участь в конкурсі на найкращу фотографію від Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.
Для учасників спотінгу передбачена екскурсія вуличками культурної столиці України під супроводом професійного гіда.

Заявки на участь приймаються за посиланням до 27 травня 2015 року.Кількість учасників обмежена – група формується до 30 фотографів. Акредитованими на участь у спотінгу будуть лише фотографи із професійною фотоапаратурою та наявними в інтернеті авіаційними фотографіями.

Телефон для довідок: +38 (032) 229 82 65 або на електронну скриньку [email protected]

Спотінг* (від англійського слова «spot» — «побачити», «упізнати»; також плейн-спотинг, тобто авіаційний спотинг) — особливий вид хобі, ведення реєстру літаків, супроводжується фотографуванням і відеозйомкою літальних апаратів, найчастіше літаків

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
9 Червня, 2015 01:08
Галина Ніяк не можу зрозуміти логіку наших можновладців,які довели хід справ до того,що WIZZAIR Ukraine не здійснює авіарейси з України.Пригадую якою величезною подією було відкриття цієї компанії.Тисячі молодих українських студентів мали змогу побачити європейські столиці ,так як вартість польоту була доступною.
Велике спасибі Юлії Тимошенко адже- це вона зробила все,щоб пересічний громадянин зміг подорожувати а не лише люди заможні.
21 Травня, 2015 21:41
Роман А на Францію коли вони полетять
21 Травня, 2015 16:06
Олег Перепрошую, але вимагати в анкеті паспортні дані — де вже занадто.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!