Львівський авіаремонтний завод отримав контракт на ремонт винищувача МіГ-29УБ

2957 0
Другий ремонт навчально-бойового літака МіГ-29УБ обійдеться Повітряним Силам у понад 62 млн грн.
фото: промисловий портал

фото: промисловий портал

Командування Повітряних Сил Збройних сил України підписало договір із Львівським державним авіаційно-ремонтним заводом на другий ремонт винищувача МіГ-29УБ. Копію угоди оприлюднили на порталі публічних закупівель Prozorro, – передає Національний Промисловий Портал.

Львівський завод отримав цей контракт як єдине підприємство, що здатне виконувати послуги з 1-го та 2-го ремонту і дообладнання літаків МіГ-29, МіГ-29УБ та їх складових частин з продовженням призначених показників, згідно з висновком Львівської торгово-промислової палати.

Читайте також: Львівський завод почав ремонтувати ракетні комплекси Тор

Другий ремонт навчально-бойового літака МіГ-29УБ № 50903023325 114-ї бригади тактичної авіації (б/н 10 «білий») обійдеться Повітряним Силам у понад 62 млн грн. Із них 13,2 млн треба виплатити у 2021 році, а 48,9 млн у 2022-му.

Ремонт пройде у три етапи. На першому (до 1.12.2021) демонтують блоки, вузли та агрегати, які підлягають ремонту. Почнуть робити ремонт крила, корпусу, відновлення надписів, внутрішнє фарбування літака. Укомплектують технічну аптечку літака інструментом і приладдям.

Під час другого етапу виконають дефектацію та ремонт блоків, агрегатів, вузлів, трубопроводів, ремонт корпусу, крила, ліхтаря, підвісного паливного бака, приймання та перевірку двигунів після ремонту, встановлення всіх агрегатів та льотні випробування, за результатом яких літак передадуть замовнику. Другий етап ремонту має завершитись до 30 серпня 2022 року.

Читайте також: Як на львівському заводі модернізують військові винищувачі. Відео

На третьому етапі – до 15 листопада наступного року – виконають ремонт та постачання замовнику технічної аптечки (передбачили ремонт і виготовлення наземного обладнання та інші роботи).

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv започаткувало спецпроєкт «Фабрики Твого міста», у якому показує промисловий Львів, розповідає про традиції львівського виробництва, сучасні технології на підприємствах, а також про те, як продукція із фабрик Львова мандрує світом. Так, про Львівський авіаційно-ремонтний завод, де ремонтують і модернізують винищувачі МіГ-29, читайте тут.

Для довідки

ДП «ЛДАРЗ» – єдине підприємство в Україні, яке відновлює МіГ-29 для захисників. МіГ-29УБ є навчально-бойовою модифікацією винищувача, що призначений для вишколу курсантів і вдосконалення бойових навичок досвідчених пілотів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!