Львівський бронетанковий завод відремонтує партію танків виїзними бригадами

1238 0
Вартість робіт складатиме 9 мільйонів гривень.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Львівський бронетанковий завод, який належить до концерну «Укроборонпром», відремонтує несправну техніку у місцях її розташування виїзними бригадами. Відповідний тендер на сайті ProZorro розмістили 2 липня.

Читайте також: «Працюємо сповна». Репортаж з єдиного в Україні заводу, де виготовляють пожежні танки

Завод виконуватиме замовлення від Міністерства оборони України, а загальна вартість робіт складатиме 9 мільйонів гривень. 

Йдеться про ремонт і технічне обслуговування транспортних засобів військового призначення, зокрема танків Т-64, Т-72, ремонтно-евакуаційних машин, гусеничних пожежних машин та інших на базі Т-55, Т-64, Т-72 і бойових колісних машин «Дозор Б».

Всі роботи мають бути проведені до 30 листопада цього року, при цьому, кількість зазначених видів техніки у тендері не зазначається.  

Читайте також: Юрій Гусєв: «Ми виробляємо оборонну продукцію для ОАЕ, Азії та Латинської Америки» 

Нагадаємо, що Львівський бронетанковий завод був створений як військова частина 33198 у 1944 році. Його основною задачею був ремонт пошкодженої в боях фашистською армією бронетанкової техніки й поверненню її на фронт. Після війни на заводі почали ремонтувати танки та інженерну техніку. З початком російсько-української війни у 2014 році Львівський бронетанковий завод постійно виготовляє і ремонтує техніку на замовлення Міністерства оборони, яка потрібна у військах. 

>;Tvoemisto.tv  побувало на заводі й довідалося, які унікальні танки там ремонтують та виготовляють, скільки замовлень вони мають на рік і яку продукцію постачають Зброним Силам України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!