Львівський дріжджзавод вироблятиме біогаз

3494 0
У Львові на дріжджовому заводі «Компанія Ензим» розпочали будівництво додаткової анаеробної технологічної лінії для ще більш поглибленого очищення стоків. Це унікальний та інноваційний проект для України. В результаті поглибленого очищення стічних вод підприємство буде отримувати вторинний енергоносій — біогаз.
фото: press.enzym.lviv.ua

фото: press.enzym.lviv.ua

Загальний обсяг біогазу, який продукуватиме комплекс очисних споруд, забезпечить близько 70% від потреб виробництва у природному газі. Зараз на підприємстві ведуться загальнобудівельні роботи. Там влаштовують технологічне приміщення, а також зводять фундамент для низки обладнань. Генеральним підрядником цих робіт є ПП «Тектум-Буд», інформує прес-служба заводу.

«Нині займаємось фундаментними роботами. Монтаж технологічного обладнання запланований на початок серпня. Згідно з графіком виконання робіт, звести очисні споруди плануємо наприкінці вересня. А на початку жовтня будемо налагоджувати роботу із запуску та введення очисної станції в робочий режим», — розповідає директор ПП «Тектум-Буд» Володимир Калапузяк. За оздоблювальні роботи підрядники візьмуться у жовтні, власне наприкінці того місяця планують повністю завершити проект.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!