Львівський джазовий гурт презентував новий кліп. Відео

2781 0
Відомий джазовий стандарт Take Five зазвучав у нетиповому поєднанні бандури та саксофону. Гурт Crossed Parallels зі Львова випустив кліп, у якому поєднали звучання саксофона – представника джазової та естрадної музики, та чернігівську бандуру – сучасний фольковий інструмент, який асоціюється переважно з народною музикою.

Ідея створення такого дивного на перший погляд дуету прийшла у голову Любомиру Радомському  (альт-саксофон) ще у 2012 році. Шляхом довготривалого та непростого пошуку однодумця у Crossed Parallels з`явилась Анастасія Войтюк (бандура, вокал). У такому складі гурт створив свою концертну програму, а згодом і відзняв перший відео кліп Take five.

Під час зйомок кліпу до кадру потрапляє багато Львова – ранішнього і сонячного, ніжного і вечірнього. Крім романтичного парку глядачі можуть впізнати щоденні дрібниці з власного життя – це маршрутки і трамваї, центральні вулички, туристи. Музичне відео делікатно вказує на тему вуличних музикантів, яких за останні роки у Львові стало дуже багато і пропонує, щоби музика у Західній столиці була якісною і живою.

Музиканти жартують, що коли знімали кліп – великим дефіцитом були зелені краєвиди, оскільки від літньої спеки все сильно вигоріло, а зараз, у грудні, коли Crossed Parallels презентують відео, зелених газонів у Львові набагато більше.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!