Львівський дзюдоїст став шестиразовим чемпіоном України

2502 0
Поборовши суперника із Полтавщини Сергій Дребот ушосте здобув чемпіонство.
фото: wrestlingua.com

фото: wrestlingua.com

Цими днями у Києві завершився чемпіонат України з дзюдо. Упродовж двох днів понад триста спортсменів зі всієї країни боролися за місце у складі національної збірної та за звання чемпіона України в особистій першості. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Так, з-поміж представників Львівщини найбільш успішним на національному чемпіонаті став виступ вихованця Львівської школи вищої спортивної майстерності, майстра спорту України міжнародного класу Сергія Дребота. Спортсмен у фінальній сутичці здобув перемогу над атлетом з Полтавщини Дмитром Канівцем, і став шестиразовим чемпіоном України.

Читайте також: Юна львів’янка завоювала усе бельгійське «золото». Відео

Довідка: Сергій Володимирович Дребот (16 травня 1987, Івано-Франківськ) – український дзюдоїст легкої і напівлегкої вагових категорій, виступає за збірну України із 2007 року. Учасник літніх Олімпійських ігор в Лондоні, чемпіон Європи в командному заліку, бронзовий призер перших Європейських ігор в Баку, переможець багатьох турнірів національного і міжнародного значення. Майстер спорту України міжнародного класу.

           


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!