Львівський трамвай "Електрон" прибув до столиці. Фото

4155 10
У середу, 11 листопада, до Києва прибув перший трамвай львівського виробника електротранспорту компанії «Електронтранс».
фото: perspektyvy.kiev.ua, infa.kharkov.ua, electron.ua

фото: perspektyvy.kiev.ua, infa.kharkov.ua, electron.ua

Львівський трамвай вже помітили на столичному проспекті Академіка Корольова та вулиці Симиренка. Такий трамвай може перевозити 287 пасажирів. Вагони мають низький рівень підлоги, оснащені системами вентиляції, опалення та кондиціонування, пристосовані перевозити пасажирів з особливими потребами, а також виготовлені з антикорозійних і негорючих матеріалів.

Читайте також: Львівські «Електрони» їздитимуть столицею

Нагадаємо, спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс», що входить у склад корпорації «Електрон», виграло тендер на постачання Києву семи трамваїв загальною вартістю майже 184 мільйони гривень. Сучасні львівські трамваї для столиці України замовило комунальне підприємство «Київпастранс». Після підписання договору корпорація виготовить для столиці п’ятисекційні трамваї T5B64 «Електрон».

 

 

За інформацією tsn.ua

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
13 Листопада, 2015 11:57
Кличко Ми закупили 1 вагон, 4 з яких імпортні, несертифіковані, не відповідають ДСТУ, куплені з порушенням українського законодавства і не існують в природі.
Голосуйте за мене!
13 Листопада, 2015 11:56
Сушкевич Цікаво, пан Сушкевич ризикне в цей лах сісти? Він так його хотів.
А коли чиновник чогось відкрито хоче, ми знаємо, що там уже справа в грошах, а не комфорті киян.
13 Листопада, 2015 11:53
гость а в дождь и снег нам теперь пешком ходить? электрон в пло[***] погоду не ездит, потому что не может.
13 Листопада, 2015 11:52
ляля а хто дозволив бюджетні кошти на імпортний трамвай витратити? я проти!
всі занють, що електрон комплектуючі завозить з усього світу. нещодавно навіть відео було, що в них зі свого лише обивка сидінь.
таким шляхом ми скоро по світі підемо з протягнутою рукою. чи не краще власне виробництво підьтримувати?
13 Листопада, 2015 11:50
ДДЕТ Не буде він їздити, не хвилюйтеся.
В нього 3 візка, 6 колісних пар. Навантаження на вісь - майже 10 тонн. А в нас можна не більше 8, інакше колії розваляться. А ще він на своїх неповоротних візках на Старовокзальній не розвернеться. Тому хвилюватися немає чого, експлуатувати Електрон не будть. Так покажуть, і забудуть.
13 Листопада, 2015 11:48
Розік Те, що Електрон виготовив 2 вагона для вузької колії, ще не робить його виробником надійної техніки. Де випробування, де сертифікація? На це все потрібен час, не менше півроку, а то і більше. Особисто я боюся їздити на цьому трамваї.
13 Листопада, 2015 11:45
Коль чтобы было понятней, что нам пытаются впарить [***]://24tv.ua/u_lvovi_tramvay_elektron_ziyshov_z_reyok_n566212 [***]://portal.[***]/news/2015/08/16/yak-noviy-tramvay-vgamselivsya-u-trotuar
13 Листопада, 2015 11:44
Мари Молодцы, купили то, что забраковали в Питере из-за низкого качества.
13 Листопада, 2015 11:43
Алекс Напишите лучше про то, как Киевпастранс и Электрон выиграли иск против АМКУ в карманном суде. Как подобные махинации отечественное производство убивают. И о прелестх старых чешских Татр, потому что ни на чём другом нам ездить не предстоит. Электрон - это предвыборный пиар Кличка. Эксплуатироваться этот вагон не будет. А другие не приедут.
13 Листопада, 2015 11:42
Киянин Вагони неякісні, невипробувані ще й в Пітерській лівреї. Удачі нам!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!