Львівський «Електрон» створив швидку для важкодоступних районів

3262 2
«Концерн-Електрон» розробив для Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф новий повнопривідний санітарний автомобіль. Уже готовий отриманий санітарний транспорт буде використовуватися для надання невідкладної медичної допомоги у важкодоступних гірських районах та сільській місцевості.
фото: foto-planeta.com, shpargalochka.net, loda.gov.ua

фото: foto-planeta.com, shpargalochka.net, loda.gov.ua

Випробування пілотного взірця тривали протягом 6 місяців.  Попередньо ПАТ «Концерн–Електрон» спільно з Львівською обласною адміністрацією, Департаментом охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації та представниками Львівського центру медицини катастроф узгоджували специфікацію санітарного автомобіля, перелік необхідного обладнання у ньому та презентували пробний пілотний взірець, – інформують у прес-службі департаменту охорони здоров'я ЛОДА.

Автомобіль повністю обладнано належною апаратурою та усім необхідним для надання медичної допомоги на місці виклику, а також буде забезпечено  медикаментами.

Актуальність даного автомобіля для української медицини є висока, оскільки він обладнаний повним приводом та дизельним двигуном, що є вкрай необхідним для машин невідкладної медичної допомоги, особливо, у важкодоступних гірських районах. Така машина, безумовно, необхідна не тільки на Львівщині, але й у масштабах цілої України. Випуск машини організовано на базі Львівського заводу «Електронмаш» ПАТ «Концерн-Електрон».


Читайте також:
26 Серпня, 2016 16:51
ЗробиСам З вигляду кусок гівна, нагадує азіатські грузовички для санітарних потреб в мегаполісах. Вузька колісна база і високий кліренс і ця електронна швидка буде як мінімум на боці з гори зїжджати
6 Серпня, 2015 17:36
Rooney ця новина з'являється кожні декілька місяців вже десь роки 2, не соромно?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!