Львівський «Електрон» змагатиметься з поляками за трамваї на Сихів

2973 1
Оголошено тендер на закупівлю п’яти трамваїв, які будуть їздити у Львові новим маршрутом на Сихів. Участь у тендері беруть дві компанії – українська й польська.
фото: www.lviv4you.com, blog.karpaty.info, alex-shutyuk.livejournal.com

фото: www.lviv4you.com, blog.karpaty.info, alex-shutyuk.livejournal.com

«Ремонтні роботи щодо будівництва колії ведуться активно. Роботи надзвичайно складні. До кінця цього року основний об’єм робіт буде виконаний. Наразі жодних перепон ми не бачимо. Просто потрібен час тому, що це робота, рівних по складності якій не було у Львові давно», – зазначив міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Львівські «Електрони» їздитимуть столицею

Він також підкреслив, що, неможливо зробити так, щоб з першого дня на Сихів їздили тільки нові трамваї. Однак, зараз за кошти ЄБРР оголошено тендер, участь в якому беруть дві компанії – польська та «Електрон». «Ми віримо, що наша українська компанія переможе. Є ще дофінансування  за кошти Міністерства інфраструктури. Тому з часом там будуть наші українські трамваї», – цитує Андрія Садового прес-служба міськради.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
12 Серпня, 2015 15:41
Мирослав закупівлю *п`ять* трамнваїв?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!