Політична реклама

Львівський етно-гурт "Йорий Клоц" випустив перший диск. Аудіо

4947 0
Львівський етно-гурт "Йорий Клоц" презентував свій перший альбом. Більше того, хлопці виклали для публічного прослуховування 17 треків із цього альбому.

Туди увійшли, зокрема, "Вербовая дощечка", "Ярило", "Чумаки", "Куделиця", "Пиво" та інші, пишуть музиканти на своїй сторінці у Facebook.  

Вільно прослухати записи можна тут.

Придбати диск можна у Львові в магазинах "Наш Формат" на вул. Братів Рогатинців, 24 та "Правда Б" на вулиці Вірменській, 25. Крім того диск можна замовити напряму у музикантів, написавши на пошту: [email protected].

Довідка:

"Йорий Клоц" – це вокально-інструментальна формація, що поєднує традиційну українську музику та інструменти з чимось новим та сучасним. Хлопці грають забійний рок-н-рол і драм-н-бас на наших давніх інструментах. В їхніх руках по-сучасному зазвучали: бубен, у який століттями товчуть славетні карпатські троїсті музики, колісна ліра, яку використовували лірники-кобзарі, контрагуслі (гуцульська назва альта), акустична гітара. 

З 2008 року − року свого заснування, "Йорий Клоц" відомий, як самобутня співоча четвірка з власним стилем та знаковим звучанням "такі собі злегка шалапутні співочі опришки". Їх називають українською відповіддю на фінську Apocalyptica, а саму стилістику Клоців можна окреслити, як art & heavy acoustic rock. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!