Фітнес-клуб Sport Life у Львові програв суд через відмову надавати послуги українською

9284 0
Суд визнав дії Sport Life неправомірними.
фото: www.sportlife.uа

фото: www.sportlife.uа

Сьогодні, 11 червня, Сихівський районний суд Львова визнав неправомірною відмову одного з тренерів фітнес-клубу Sport Life на Сихові проводити тренування для клієнтів українською мовою. Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомив активіст Святослав Літинський.

«Суд задовольнив нашу вимогу у частині неправомірного надання частини послуг виключно іноземною мовою, тобто дії Sport Life визнали незаконними. Сподіваюсь, що це вплине на керівництво компанії, і вони надаватимуть свої послуги виключно державною мовою», – говорить він.

Читайте також: Як замінити товар, який не «говорить» українською

Святослав Літинський зазначив, що позов стосувався конкретного випадку, коли тренер клубу Sport Life на Сихові відмовився говорити українською на занятті зі сквошу. Водночас це судове рішення не може зобов’язати Sport Life провадити всі свої заняття та обслуговувати клієнтів виключно державною мовою.

Читайте також: Львів’янин домігся випускати пральні машини з україномовним інтерфейсом

За словами Святослава Літинського, юрист Sport Life повідомив йому, що компанія готуватиме апеляцію.

Нагадаємо, відвідувачі клубу Sport Life на Сихові, що за адресою вул. Зубрівська, 38, подали позов до суду через те, що тренер відмовився обслуговувати 8-річну дитину українською мовою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!