Політична реклама

Львівський готель увійшов у Топ-10 українських готелів

1412 0
Всесвітньо відомий американський сайт для туристів "TripAdvisor" вперше оприлюднив одразу два рейтинги найкращих готелів України -- ТОП-20 та ТОП-10. До першого увійшли три львівські готелі: "Рейкарц Медіваль", "Леополіс" та "Дністер Прем'єр Готель".

У двадцятці найкращих на другому місці опинився "Рейкарц Медіваль", про якого написали дуже коротко: “Неперевершений готель”, - повідомляє Експрес.

Третє місце одержав "Леополіс", якого названо “найкращим готелем Львова з найвищим рівнем якості та обслуговування”.

А ось "Дністер Прем'єр Готель" опинився на 16 місці. "TripAdvisor" оцінив його за “доброзичливість з відмінним рівнем сервісу, чудові сніданки, розташування готелю у парковій зоні в центрі міста, привітність персоналу та помірні ціни”.

Водночас до десяти найкращих готелів класу "люкс" увійшов лише “Леополіс”. Тут його оцінили на п'ятому місці.

Додамо, що критерієм оцінки в рейтингу завжди слугують відгуки туристів, які зупинялися в готелях, а згодом ділилися враженнями.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!