Львівський гурт виборов на конкурсі місячний тур по США

2556 0
KURBASY здобули перемогу в конкурсі американської програми Сenter Stage.
Фото: uapost.us

Фото: uapost.us

Музичний гурт KURBASY зі Львова і Teatr-Pralnia з Києва перемогли в конкурсі престижної ініціативи Center Stage, відтак наступного року обидва колективи представлять Україну в Америці. Про це йдеться у повідомленні на сторінці Посольства США в Україні у соцмережі «Фейсбук». Згідно з повідомленням, обидва колективи протягом місяця виступатимуть в різних містах США.

Center Stage - це ініціатива Державного департаменту США в сфері публічною дипломатії, яку адмініструє Фундацієя мистецтв Нової Англії. Починаючи з 2012 року програма представляє в США нові мистецькі голоси, поглиблюючи культурний діалог, розширюючи світ американців і допомагаючи місцевим спільнотам відчути себе у глобальному контексті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!