Для львівських ІТ-спеціалістів збудують IT House 2.0 та IT Village

9009 0
У Львівському ІТ Кластері повідомили, що планують втілювати три масштабні інфраструктурні проекти. Львівських ІТ-спеціалістів закликають взяти участь в опитуванні та попередній резервації помешкань.
фото: itcluster.lviv.uа

фото: itcluster.lviv.uа

Під час Форуму електронного врядування міський голова Львова заявив, що працівники ІТ-сфери зможуть отримувати ділянку для будівництва житла у місті безкоштовно.

За словами СЕО Львівського ІТ Кластеру Степана Веселовського, ІТ-індустрія розвивається у Львові динамічними темпами, тому має брати участь у розвитку інфраструктури міста. «Щорічний ріст індустрії складає 20%, а це означає, що потреба у новому житлі зростатиме. Тож, ми дивимося наперед і пануємо кілька масштабних інфраструктурних проектів», – зазначив він.

Читайте також: У Львові будують Silicon Valley. Візуалізація

У Львівському ІТ Кластері надали деталі щодо кожного із запланованих проектів.

IT House 2.0

Будинок також буде зорієнтований на львівських ІТ-спеціалістів та являтиме собою щось більше, аніж просто місце для ночівлі. Новий IT House так буде дружньою спільнотою, яка збиратиметься разом на свята та спільні кіноперегляди. Планують, що близько 80% мешканців працюватимуть в ІТ-індустрії.

Проголосувати, у якому районі Львова має з’явитися IT House 2.0, можна за посиланням: https://ithouse.typeform.com/to/qZ0ppI.

IT House Premium

Збудують у районі майбутнього IT Park, де зосередяться офіси найбільших львівських ІТ-компаній. Цей будинок відрізнятимуть більші площі квартир та їхня невелика кількість, підвищений комфорт, широкі тераси та підземний паркінг.

Читайте також: У Львові стартує будівництво ІТ-парку: особливості, локація

IT Village

Це котеджне містечко, що буде розташовано у передмісті Львова. За приклад взято класичне «американське село», філософія якого – це комфорт. Тут обіцяють появу просторих будинків, а також створення необхідної інфраструктури – школа, дитячий садок, магазини, спортивний зал тощо. Мета IT Village – об’єднати успішних людей, створити дружню спільноту.

Детальніше про проекти за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!