Львівський ІТ-кластер закупить для міста декілька тисяч експрес-тестів на коронавірус

2051 0
Загалом львівський ІТ-кластер планує зібрати 5 млн грн на першому етапі для закупівлі експрес-тестів на визначення SARS-CoV-2.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

, 1 квітня, на брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Мета проєкту United for health — запобігти розповсюдженню COVID-19 та допомогти вже інфікованим громадянам у Львові та області. Для цього Кластер акумулює сили ІТ-спільноти міста, міської та обласної влад та штабу оперативного реагування щодо боротьби з поширенням коронавірусу.

Читайте також: Біля обласних лікарень розгорнули намети для перевірки пацієнтів із підозрою на коронавірус

За словами підприємців, наступними кроками Львівського ІТ-кластеру буде запуск кампанії зі збору коштів на нагальні потреби медзакладів міста та створення Фонду боротьби з коронавірусом. Усі кошти Фонду оперативно направлятимуться у лікарні, визначені оперативними штабами Львова та Львівської області.

Загалом львівський ІТ-кластер планує зібрати 5 млн грн на першому етапі проекту для закупівлі експрес-тестів на визначення SARS-CoV-2.

Нагадаємо, що ЛОДА також очікує 20 тисяч експрес-тестів від ІТ-кластеру для тестування медиків, соціальних працівників та службовців, які мають ризик заразитися вірусом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!