Львівський композитор презентував дебютний альбом електронної танцювальної музики

2676 0
Альбом поєднує в собі електронну та академічну музику, мікс агресивного техно та класичного аранжування.
фото надали у львівській філармонії

фото надали у львівській філармонії

Молодий композитор зі Львова Микола Хшановський на початку 2020 року випустив свій перший альбом танцювальної музики, у якому поєднав сучасні електронні стилі.

Маючи за спиною професійну консерваторську освіту, MusicDyer (творчий псевдонім Миколи) впродовж років своєї творчої діяльності завжди демонструє зацікавлення не лише академічною чи експериментальною музикою, а шукає нові форми мистецької реалізації.

Читайте також: В Україні я не знала диригенток. Оксана Линів про свій шлях до успіху

Альбом поєднує в собі електронну та академічну музику, мікс агресивного техно та класичного аранжування, сплав традиції та експерименту. 

«Цей альбом для мене має особливе значення, бо є дебютним, першим. З одного боку це хороший старт, з іншого – підсумок певного пройденого етапу, процес усвідомлення. Також це певного роду звіт перед самим собою, адже останні написані мною треки, зокрема альбом «Терпсіхора» можна сміливо назвати новим етапом самовдосконалення», – каже він.

Повна тривалість звучання альбому – 45 хвилин. Вибудуваний по принципу темпових змін. Альбом містить у собі 6 треків. Ознайомитися із офіційним каналом виконавця можна за посиланням.

Довідка

Хшановський Микола – композитор, бітмейкер, музикант. Автор музики найрізноманітніших напрямів та жанрів: сучасна класика, електроакустика, акусматична музика, музика для театру, музика для об’єктів, хаус, техно, ґлітч, хіп-хоп, треп, диско, edm, dancehall, minimal, psychill. 2007–2011 навчався у Рівненському музичному училищі як теоретик. 2016 – диплом магістра з композиції (Львівська національна музична академія ім. М. В. Лисенка).

Засновник мистецького дуету «WordOfBeat», де він разом із Сергієм Шаіповим поєднують сучасну музику й поезію.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!