Львівський обласний лабораторний центр офіційно очолила Наталія Іванченко-Тімко

3407 0
Досі вона була епідеміологинею обласної інфекційної лікарні та головною епідеміологинею Львівської області.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

З 30 жовтня виконувачкою обов’язків генерального директора ДУ «Львівський ОЛЦ МОЗ України» стала Наталія Іванченко. Про це йдеться на сайті Лабцентру, де опубліковано наказ за 19 жовтня.

«Доводимо до вашого відома інформацію про те, що з 30.10.2020 виконуючим обов’язки генерального директора ДУ «Львівський ОЛЦ МОЗ України» є Іванченко Наталія Олександрівна», – йдеться у повідомленні.

Додамо, що до цього часу посаду директора обіймав Роман Павлів. У Лабораторному центрі він працює з 1992 року.

Як пояснив Тvoemisto.tv Роман Павлів, він надалі продовжує працювати на посаді директора. Але через реорганізацію Львівського лабораторного центру тепер запроваджують посаду генеральних директорів.

Нагадаємо, 23 жовтня директор Роман Павлів отримав попередження про можливе звільнення. Ще раніше, у червні цього року, міністр охорони здоров’я Максим Степанов під час візиту на Львівщину повідомив, що звільнить із посади керівника Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Романа Павліва. За його словами, нинішнє керівництво не справляється з тією кількістю тестів, які щодня надходять у лабораторію.

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!