Львівський ліцей очолив рейтинг шкіл за результатами ЗНО з української мови

6463 0
Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при ЛНУ ім. Івана Франка отримав 170,8 рейтингових балів.
Фото: erudyt.net, dt.ua, ckp.in.ua, 24daily.net

Фото: erudyt.net, dt.ua, ckp.in.ua, 24daily.net

Освітній ресурс «Освіта.ua» склав рейтинг загальноосвітніх навчальних закладів України за результатами зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. За його результатами Львівський фізико-математичний ліцей-інтернат при Львівському національному університеті ім. Івана Франка посів першу сходинку з результатом 170,8 рейтингових балів.

Рейтинг розрахований на підставі середнього значення балів ЗНО з української мови та літератури по навчальному закладу та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Читайте також: У Львові найбільше в Україні «200-бальників» за результатами ЗНО

Найкращим за середнім значенням балів ЗНО є ПП «Приватний загальноосвітній навчальний заклад гімназія “Престиж”» – 192,4. Проте він опинився на 7 сходинці рейтингу, оскільки ЗНО з української мови та літератури тут складали лише п’ять випускників.

Натомість у переможця рейтингу – львівського ліцею – тестування склали 138 осіб, середній бал яких – 184,3.

До двадцятки найкращих шкіл за результатами ЗНО з української мови та літератури також потрапили Львівський НВК ім.. В.Симоненка з поглибленим вивченням німецької мови «Спеціалізована школа І ст.-гімназія» (17 місце) та Класична гімназія при Львівському національному університеті ім. Івана Франка (18 місце).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!