Львівський медуніверситет переходить на дистанційне навчання

1242 0
Онлайн-навчання ввели через велику кількість хворих працівників та студентів вишу.
Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Львівський медичний університет імені Данила Галицького перейшов на дистанційну форму навчання. Відповідний наказ почав діяти від сьогодні, 24 січня. Таке рішення у виші прийняли через перехід Львівщини до «помаранчевої» зони епіднебезпеки та зростання кількості хворих серед працівників та студентів навчального закладу. Про це повідомили у пресслужбі вишу.

«Запровадити з 24.01.2022 дистанційне навчання та реалізацію освітніх програм для студентів усіх спеціальностей і років навчання у режимі онлайн, відповідно до «Положення про використання технологій дистанційного навчання у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького». Завідувачам кафедр забезпечити реалізацію Графіка освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Онлайн-навчання та перевірка у транспорті. Від сьогодні у Львові діють нові карантинні обмеження

Разом з тим надалі у виші продовжать аналізувати захворюваность на ГРЗ та Covid-19 серед працівників та студентів і впроваджувати відповідні протиепідемічні заходи.

Додамо, що студенти Львівського національного університуту імені Івана Франка та Національного університету «Львівська політехніка» ще перебувають на канікулах до середини лютого.

Нагадаємо, з 24 січня на двотижневе онлайн-навчання перейшли учні 5-11 класів у Львові та області. Крім того, через спалах захворюваності низку садочків закрили, а деякі молодші класи теж вчаться онлайн. Минулого тижня обласна комісія ТЕБ і НС також рекомендувала закладам вищої освіти перейти на дистанційну форму навчання.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!