Львівський мистецький центр увійшов до переліку міжнародної премії Dezeen Awards 2021

1167 0
Архітектурний проєкт, авторкою якого є львів’янка Христя Бадзян, претендує на звання одного з найкращих у світі.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Архітектурний проєкт Львівського муніципального мистецького центру потрапив до переліку премії Dezeen Awards 2021 в категорії Rebirth proect. Авторкою архітектурного проєкту центру була Христя Бадзян, співзасновниця архітектурного бюро Replus.

Як повідомляє пресслужба ЛМР, щорічна міжнародна премія Dezeen Awards заснована британським виданням Dezeen чотири роки тому. Нею нагороджуються найкращі світові архітектурні і дизайнерські проєкти.

Читайте також: Дім культури по-новому. Як у Львові працює міський центр мистецтва

Нагадаємо, Львівський муніципальний мистецький центр, що на вул. Стефаника, 11, відкрився у жовтні 2020 року. У його проєктуванні за основу взяли універсальний дизайн, щоб майбутній центр був безбар'єрним і доступним для усіх мешканців міста. Мета центру – популяризувати сучасне мистецтво, дизайн, різні інноваційні практики у форматі зустрічей, навчань та спілкування.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!