Львівський митець надав свої роботи для зйомок в американських серіалах

15929 0
В деяких епізодах американських серіалах «Білий комірець» (White Collar) та «Хороша дружина» (The Good Wife) з’явилися роботи львівського художника Василя Бажая.
Фото: bottega-gallery.com, zaxid.net

Фото: bottega-gallery.com, zaxid.net

Василь Бажай уклав ексклюзивну угоду з творцями американських серіалів «Білий комірець» та «Хороша дружина» на право використання своїх картин у епізодах серіалів – повідомляє zaxid.net.

Так, полотна Бажая були використані у 14-й серії 3-го сезону «Білого комірця». Вони знаходяться у будинку колекціонера-злодія, який викрав скрипку Страдіварі. Серія вийшла на екрани 7 лютого 2012 року.

Щодо серіалу «Хороша дружина», то восени стартував сьомий сезон. Саме у його епізодах можна буде побачити картини Бажая.

Василь Бажай – один з найбільш відомих українських майстрів. Він працює у сферах живопису, інсталяції, перформансу тощо. Його полотна завжди відрізняє активна фактура та палітра. Картини Василя Бажая знаходяться в музеях Львова, Києва, Хмельницького, а також у галереях та приватних колекціях України, Бельгії, США. Тепер вони зафіксовані і у кіно.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!