Львівський радіотехнічний інститут вивели зі складу «Укроборонпрому»

5037 0
Підприємство передали на баланс Фонду держмайна.
Фото з презентації підприємства

Фото з презентації підприємства

ДП «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут» потрапив до переліку підприємств, які втратили своє значення для обороноздатності країни. Державний концерн «Укроборонпром» передасть до Фонду держмайна (ФДМУ).

Читайте також: Серед підприємств «Укроборонпрому», які віддадуть під приватизацію, є львівський завод

Як повідомляють у концерні, загалом у цьому переліку 15 державних підприємств.

Зазначається, що підприємства Укроборонпрому, які перейшли у підпорядкування ФДМУ, де-факто давно втратили будь-який зв’язок з оборонно-промисловим комплексом, або були збитковими та мали незадовільні економічні показники.

Загальна вартість активів зазначених підприємств станом на 1 липня 2020 року становила понад 280,6 млн грн. При цьому тільки за перше півріччя 2020 року вони отримали збитків майже 15 млн грн, а сума загальної заборгованості із заробітної плати становила понад 7,6 млн грн.

Довідково

Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут – науково-виробниче підприємство військово-промислового комплексу України. ЛНДРТІ розробляє радіолокаційну техніку і радіотехнічні системи різного призначення в частотному діапазоні до 95 ГГц, а також інформаційно-керуючі системи для наземних транспортних засобів і бронетехніки. Входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки України.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!