Політична реклама

Львівський низькопідлоговий трамвай протестували на доступність

1421 0
Новий низькопідлоговий трамвай від «Електрону» випробували на доступність для людей з особливими потребами.

Голова фонду реабілітації людей з обмеженими можливостями Ярослав Грибальський разом із головою Національної Асамблеї інвалідів України Валерієм Сушкевичем продемонстрували, як почуває себе людина на візку у транспорті нового зразка.

Трамвай - сучасний, легко можна зайти і мамі з дитиною, і людині похилого віку, і людині на візку. Є електронне інформаційне табло. Тобто є зображення для тих, хто не чує, і звук для тих, хто не бачить, -  сказав Ярослав Грибальський.

На сьогодні створені потужності, які дозволяють випускати 100 таких низькопідлогових трамваїв на рік. При наявності замовлень ми готові забезпечити їх на будь-яку колію: на метрову, на широку, - розповів генеральний директор підприємства «Електронтранс» Василь Пецух.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!