Політична реклама

Львівський низькопідлоговий трамвай пройшов тест на безпеку

1605 0
У Львові в нічний час тестують низькопідлоговий трамвай «Електрон». Загалом він має тестово проїхати 50 год.

Планується, що з осені він курсуватиме на одному з міських трамвайних маршруті, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Наразі трамвай пройшов випробування, які дозволяють його експлуатувати в місті на маршруті разом з усім транспортом, який працює в денний час. Вчора завершили цикл випробувань, що стосуються безпеки, гальмівних систем, допоміжних гальмівних систем і отримали позитивні результати.

Ще потрібно провести тестування системи клімат-контролю, системи підігріву. Трамвай повністю комп’ютеризований і кожною системою керує окрема програма від головного комп’ютера.

Вчора проїхали усі зупинки, трамвай усюди проходить. Думка, що він задовгий – не правильна. Трамвай має велику перевагу над іншими видами транспорту, бо він може вмістити велику кількість пасажирів і перевезти досить швидко.

Трамвай буде рухатися зі швидкістю, яку дозволить йому дорожня ситуація, тобто він не буде стримувати швидкість потоку, а може рухатися з випередженням.

Серед зручностей – клімат-контроль, низька підлога, контроль відкривання дверей. Wi-Fi працює вже, є GPS-контроль. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!