Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи переїхав у нове приміщення

5203 0
Тут оглядають людей з проблемами втрати працездатності і встановлюють групу інвалідності.
Фото: Ірина Гримак

Фото: Ірина Гримак

Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи переїхав із вулиці Руської на Бой-Желенського,5. Про це повідомили у Львівській обласній раді.

Фахівці-експерти до цього часу не мали власного приміщення, а лише орендували.

«Тепер лікарі матимуть можливість у відремонтованому обладнаному приміщенні на вулиці Бой-Желенського, 5 оглядати людей з проблемами втрати працездатності, тих, які отримали певні травми чи  захворювання, через які їм встановлюється певна група інвалідності», – зазначила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv керівник центру Володимир Решота, Львівський обласний центр медико-соціальної експертизи раніше працював на вулиці Руській,20. Наразі там залишилася лише Личаківська комісія, але і вона також переїде у нове приміщення на вулицю Бой-Желенського,5, як і дві кардіологічні групи з обласної клінічної лікарні. Загалом у структурі обласного центру працюють 96 лікарів.

 

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!