Львівський Охматдит очолить Олександра Бурда

10875 0
Її кандидатуру підтримали 9 членів конкурсної комісії Львівської облради.
Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Фото: Вікторія Андрєєва/Твоє місто

Конкурсна комісії Львівської облради 9-ма голосами рекомендувала кандидатуру Олександри Бурди для затвердження на посаду директора львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит». Таке рішення ухвалене сьогодні, 23 січня, під час засідання комісії.

Тепер ухвалити рішення про призначення Олександри Бурди на посаду має сесія Львівської облради.

Додамо, конкурс оголосили у грудні. Олександра Бурда стала єдиною кандидаткою, яку конкурсна комісія допустила до конкурсу. Претендували ж на участь ще четверо кандидатів.

Читайте також: Допомагати просто! Як долучитись до порятунку дитячих життів у Львові

Після того, як колишня директорка Охматдиту Мар’яна Возниця перейшла на роботу у західноукраїнський департамент НСЗУ і до цього часу Олександра Бурда була в. о. обов’язків директора Охматдиту.

Олександра Бурда – кандидатка медичних наук, головна позаштатна спеціалістка Департаменту охорони здоров’я ЛОДА з дитячої хірургії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!