Львівський Охматдит отримав кардіологічне обладнання від благодійників. Фото

1915 0
Ідеться про спеціальний вимірювач тиску для добового моніторингу.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Львівська дитяча лікарня Охматдит отримала від благодійної організації «Серце до серця» кардіологічне обладнання. Про це повідомляє ЛОДА.

Вимірювач артеріального тиску ВАТ-41-2 потрібен для добового моніторингу для діагностики артеріальної гіпертензії. Вартість обладнання становить близько 35 тис. грн.

«До нас приходить багато дітей із скаргами на артеріальну гіпертензію. Для того, щоб визначити це захворювання, необхідне таке обладнання, що дозволяє  цілодобово вимірювати артеріальний тиск у пацієнта. Ми вдячні за цей апарат,  який є необхідним для нашої лікарні та полегшить діагностику», – каже педіатриня лікарні Андріана Мальська.

Фото: ЛОДА

В Україні народжується близько 10 тис. тисяч дітей з вродженими  вадами серця, з яких  близько 1500 немовлят мають критичну ваду серця та потребують невідкладного хірургічного втручання, додають в ЛОДА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!