Львівський органний зал відновлює роботу. Програма

1270 0
Живі концерти заплановані до кінця літа.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

Після карантинної перерви Львівський органний зал відновлює живі концерти. Про це повідомили в ЛМР.

22 липня відкриває сезон Олена Марцелюх із органними концертами Баха та Філіпа Гласса, а також шедеврами органної класики. Твори Шопена, Шуберта і Рахманінова 25 липня виконає відомий львівський піаніст Ігор Петрица.

Найцікавіші зразки української класики – твори Кос-Анатольського, Станковича, Губаренка, Шукайло, Людкевича, Якименка – пролунають 9 серпня у камерному звучанні фортепіанного дуету Світлани Позднишевої та Ольги Стрілецької.

Найбільшу частку програми становлять органні концерти талановитих органісток Надії Величко та Олени Мацелюх. У їхньому виконанні прозвучать концерти Баха (22 липня, 5 та 24 серпня); французька органна музика (31 липня та 28 серпня); музика Вагнера (9 серпня) та Вагнера і Ліста (30 липня, 16 та 22 серпня); музика Філіпа Гласса (24 липня); концерт Арво Пярта (20 серпня).

26 липня та 29 серпня твори Баха та Вівальді перенесуть відвідувачів залу в епоху бароко. Закриватимуть літній сезон 30 серпня майстрні піаністки Світлана Позднишева та Ольга Стрілецька із джазовими обробками творів легендарного Мирослава Скорика.

Нагадаємо, що 17 липня у Львові дозволили роботу закладів культури і концертних майданчиків. Вони мають працювати за певних умов: не більше 50% наповнення, 1 людина на 5 кв. м площі приміщення.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!