Політична реклама

Львівський парк імені Франка увійшов до сімки найкращих за версією Auroralia Award

1904 0
Львівський парк імені Івана Франка увійшов до сімки найкращих на міжнародному конкурсі по зовнішньому освітленню Auroralia Award. Про це повідомила директор ЛКП «Львівсвітло» Марина Строєва.

За її словами, львівський парк потрапив до сімки найкращих із 23 фіналістів. Участь у конкурсі брали такі країни як Франція, Бельгія, Нідерланди, США, Португалія та інші. Марина Строєва розповіла, що парки оцінювали за трьома критеріями: технічною, економічною і візуальною.

Нагадаємо, парк імені Івана Франка (розташований навпроти будівлі університету ім. І. Франка) – найстаріший парк Львова і України, один із найдавніших муніципальних парків Європи. У 2009 році було проведено реконструкцію парку. Саме тоді замінили ліхтарі, на що витратили з бюджету міста 330 тис. грн.

Довідка:

Auroralia Award – міжнародна премія заснована у 2009 році асоціацією LUCI. Мета – об’єднати муніципальну владу, світлотехнічні компанії та організації, які займаються освітленням і світлодизайном. Асоціація LUCI об’єднує 60 міст на 4 континентах.


Джерело: ZAXID.NET


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!