Політична реклама

Львівський парк "Знесіння" видаватиме журнал

1309 0
Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» буде видавати науковий журнал.

Державна реєстраційна служба України зареєструвала друкований засіб масової інформації – «Науковий вісник Регіонального ландшафтного парку «Знесіння», повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Тематика журналу спрямована на висвітлення актуальних проблем функціонування об’єктів природно-заповідного фонду в сучасному місті, їх природно-охоронної, освітньої та рекреаційної діяльності, а також результатів наукових досліджень та практичної роботи в галузях екології довкілля, біології, садово-паркового господарства, ландшафтної архітектури, економіки, менеджменту та логістики.

Науковий вісник  Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» розрахований на широке коло читачів і дописувачів. Це студенти, фахівці екологічної, пам’яткоохоронної, природно-заповідної, архітектурно-планувальної галузей, науковці, педагоги і всі, хто зацікавлені дослідженнями, вивченням та обміном досвіду у згаданих сферах.

Журнал видаватиметься чотири рази на рік різними мовами: українською, російською, польською, англійською.

Перший випуск «Наукового вісника Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» вже готується до друку.

ТЕГИ: парк, журнал

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!