Львівський патрульний став учасником відомого кулінарного шоу

1647 0
29-річний поліцейський на службі в патрулі з 2018 року.

Патрульний поліцейський зі Львова Андрій Кадай став учасником шоу «Мастер Шеф». Про це на сторінці у Фейсбук написала керівниця пресслужби патрульної поліції Катерина Рибій.

Читайте також: У Львові оголосили флешмоб на підтримку української пісні

«Не службою єдиною. Дуже класно, що патрульні поліцейські можуть розвивати свої здібності і керівництво не стає на заваді, а всіляко сприяє», – зазначила вона.

Андрію Кадаю 29 років і він на службі в патрулі з 2018 року, а до цього часу працював тривалий час за кордоном.

«Найбільше подобається та отримую задоволення від того, що можна допомагати людям. Дуже приємно коли люди з повагою та підтримкою ставляться до поліції», – каже Андрій.

За його словами, вирішив спробувати себе в кулінарному шоу, щоб перевірити на скільки зможе відкритися у цій сфері, адже готувати – його хобі, за допомогою якого він відволікається після важких змін.

«Кулінарія забирає весь негатив, який накопичується на зміні і заряджає позитивом. Тож ми з дружиною прийняли спільне рішення – спробувати свої сили, навчитись для себе чогось більшого», – ділиться враженнями Андрій Кадай.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!