Львівський перевізник шукає фахівців із етикету для водіїв

1881 0
У Львові компанія-перевізник оголошує про пошук спеціалістів для проведення навчальних курсів для водіїв, зокрема в програму увійдуть тренінги з етикету. Керівництво компанії переконане, що таке навчання підвищить рівень обслуговування львів’ян.

«Ми прислухаємося до зауважень пасажирів і працюємо над тим, щоб наші водії були ввічливими, – пояснив директор підприємства Степан Коцан.

За словами Степана Коцана, на тренінгах водії повинні навчитися правилам спілкування з пасажирами та правильно вирішувати конфліктні ситуації. Також вони повинні покращити загальну поведінку на дорозі

Степан Коцан зазначив, що для організації курсів підприємство готове надати лекторам окремий зал та забезпечити друк навчальних методичок і роздаткових матеріалів.   

«Ми хочемо залучити інструкторів, фахівців з етикету, щоб організувати курс освітніх тренінгів на базі нашого підприємства. На жаль, на Львівщині немає закладів для  фахової підготовки водіїв, тому проблема культури поведінки в громадському транспорті міста стала особливо гострою», – додав Степан Коцан.

Усіх охочих допомогти або порадити фахівців підприємство просить звертатися за телефоном: 238-24-10.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!