Львівський перинатальний центр отримає нового керівника

7659 1
Шестеро членів комісії підтримали кандидатуру Марії Малачинської.
Фото: Марія малачинська

Фото: Марія малачинська

Львівський обласний перинатальний центр очолить Марія Малачинська. Відповідне рішення комісія Львівської облради прийняла сьогодні, 23 січня.

Читайте також: Чому кожна п’ята пара безплідна і що зміниться для вагітних. Марія Малачинська про медреформу

Нині вона керує Львівським обласним центром репродуктивного здоров'я населення. На посаду керівника перинатального центру претендувала завідувачка II гінекологічного відділення перинатального центру Ірина Біль. 

Обидвоє кандидаток представили свою візію розвитку установи на короткосторокову та довгострокову перспективу. Шестеро членів комісії підтримали кандидатуру Марії Малачинської. З нею укладуть контракт на 5 років.

Читайте також: У перинатальному центрі у Львові народилися перші трійнята

Нагадаємо, що Львівському обласному перинатальному центру не могли обрати керівника з 2018 року. Тоді конкурс оголошували двічі, а конкурс торік став третім. Із квітня минулого року перинатальний центр тимчасово очолює лікарка Олександра Бойчук. Тепер кандидатуру Марії Малачинської мають затвердити депутати ЛОР на сесії.

Вікторія Ейсмунт

 

 


Читайте також:
24 Січня, 2020 22:11
БОГДАН Марія Малачинська є родичкою скандального Назара Брезіцького
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!