Львівський перинатальний центр прийматиме вагітних з підозрою та підтвердженим Covid-19

1240 0
Медзаклад внесли в перелік ковідних.
фото: tabletki.pp.ua

фото: tabletki.pp.ua

Львівський обласний клінічний перинатальний центр, що на вул. Джорджа Вашингтона, 6, почне приймати вагітних жінок з підозрою, або підтвердженим коронавірусом. У перелік ковідних медзаклад внесли сьогодні, 27 вересня, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Коронавірус у вагітних. Як захиститися, чи можна вакцинуватися і які є ризики для дитини

«Ситуація із захворюваністю на ковід в області погіршується. Ми фіксуємо щоденне збільшення кількості госпіталізованих, це від 170 до 210 людей за добу. Загалом ж на лікуванні перебуває 1581 хворий. Заповненість ліжкової мережі майже 48%», – каже керівник департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

За його словами, відтак, в області напрацьовують перелік закладів, які будуть долучені до роботи з пацієнтами з ковід у випадку, якщо завантаженість ліжкової мережі перевищить показник в 50%. І львівський перинатальний центр один з них.

Нагадаємо, влітку минулого року у Львові вагітних жінок і породіль з Covid-19 та підозрою на це захворювання приймали три медзаклади. Так, вагітних жінок із терміном вагітності понад 22 тижні і породіль із пневмоніями, спричиненими коронавірусом та позашпитальними пневмоніями госпіталізують КНП ЛОР «Львівська обласна клінічна лікарня». Перший пологовий будинок у разі потреби прийматиме вагітних із загрозою переривання вагітності терміном до 22 тижнів із проявами ГРВІ, пневмоніями, зокрема із підтвердженим коронавірусом. Також тут прийматимуть жінок в пологах після 22 тижнів вагітності, мешканок Львова. Щодо мешканок Львівської області, то вагітних із підтвердженою інфекцією Covid-19 госпіталізовують до КНП ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» на вул. Джорджа Вашингтона, 6.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!