Львівський податківець за «відкати» допомагав релізовувати нелегальний алкоголь

1328 0
Йому повідомили про підозру за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди.
фото: прокуратура львівської області

фото: прокуратура львівської області

Львівського податківця, начальника одного із відділів податкової, затримали за регулярні «відкати» у реалізацію алкоголю та тютюну без дозвільних документів. Йому повідомили про підозру за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою (ч. 3 ст. 368 КК України).

Як повідомляє пресслужба прокуратури Львівської області, чоловік, використовуючи своє службове становище, систематично вимагав та отримував неправомірну вигоду в розмірі  від 500 до 1000 грн щомісячно від кожного з понад 50 суб’єктів господарської діяльності. За це він прикривав їхню діяльність, що стосувалася зберігання та реалізації алкогольних виробів та тютюну без відповідних акцизних і дозвільних документів.

У ході обшуків вилучили зокрема готівкові кошти на суму понад 100 тис. доларів США, походження яких невідоме.

Слідчі дії тривають, встановлюються причетність інших службових осіб до кримінального правопорушення. Також вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення його від займаної посади. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!